Hulp nodig? Bel +31 (0)6 11 09 03 53Betaalmethoden, verzend-, afhalen en levertijden

Betaalmethoden
Indien niet anders overeengekomen, direct bij aflevering netto contant, op rekening of door middel van doorlopende zakelijke automatische incasso.
Betaling per bank/giro netto binnen 14 dagen na factuurdatum. Betalingen kunnen o.a. gedaan worden via Creditcard, iDeal en PayPal.
Indien om welke reden dan ook betaling niet binnen 30 dagen is geschied, wordt 2% rente per maand of gedeelte hiervan berekend. Alle gerechtelijke en/of buitenrechtelijke incassokosten komen voor rekening koper.

Verzendingen
Wij zullen zoveel mogelijk met eigen koeriers werken en zo min mogelijk per post sturen! We werken met levende dieren en een aantal daarvan mag niet met de post verzonden worden, dit is verboden en zeer dier onvriendelijk! Wij hanteren verzendingen via PostNL. Wij rekenen verzendkosten van € 7,95 voor Nederland, € 12,95 voor België en Duitsland en € 26,95 voor de rest van de (EU) landen.

Afhalen
Er kan worden gekozen om de bestelling af te halen in onze winkel in Apeldoorn. Afhalen kan doordeweeks tussen 10:00 en 18:00 uur, en buiten dat tijdstip graag op afspraak.
Bij het afhalen van de bestelling kan men contant betalen. Betaling via een Tikkie verzoek is mogelijk en heeft ook de voorkeur! 

Levertijden
Terraquana streeft er naar om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Op dit moment worden er routes gereden op maandag avond, donderdag avond, vrijdag, zaterdag.
afhankelijk van de route word je bestelling ingeplant wij nemen met iedereen persoonlijk telefonisch contact op.

Het kan dus voorkomen dat u één of twee dagen langer moet wachten dan dat het verzonden wordt met de post!
Echter vragen wij een kleine vergoeding voor de persoonlijke bezorging en zal de kwaliteit echt optimaal zijn!